Skip to main content

La societat valenciana liderada per la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, Lo Rat Penat, l’Ateneu Mercantil i la Real Societat Valenciana d’Agricultura ha promogut una iniciativa en el lema «No als països catalans» que es va a presentar en la llectura d’un Manifest de denúncia en el Saló d’Actes de l’Ateneu Mercantil,en acabant es presentarà en Alacant i Castelló, i mes tart en Barcelona, Mallorca i Madrit.

És important per a explicar fora de la Comunitat Valenciana, duent a Madrit, al Senat, quin és el verdader pensament de l’imnmensa majoria dels valencians, sense cap distinció ideològica o partidista, de sentir-se com a valencians i despuix de dretes o esquerres. Mai com a catalans.

El Patronat de la RACV s’adherix ad esta iniciativa i convida als seus patrons, seguidors i a tota la societat valenciana en general a que manifeste el seu recolzament a ser lo que som.

Per que, fent nostres les paraules de Juliá San Valero, que més o manco digué: si som lo que son, no serem. Pero si som lo que som, serem. Sempre Valencians.

Esteu tots convidats.

FIRMAR MANIFEST:

Inicio

 

Leave a Reply