Skip to main content

J. M. Ricart Lumbreras

President Patronat RACV

 

 

Sr. President i Junta Directiva del Patronat

de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana

 

Valencia, abril de 2024

 

Benvolguts President i Junta Directiva del Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana:

Havent tingut coneiximent de la constitució de la nova Junta Directiva del Patronat d’esta Real Acadèmia, em complau fer-los aplegar la meua enhorabona per la confirmació en els seus càrrecs i els nous nomenaments, en la seguritat de que seran continuadors de la meritíssima llabor que el Patronat realisa des de la seua creació en favor de les activitats de la nostra Real Acadèmia.

Fa pocs anys, en el meu discurs d’homenage de la nostra real institució als presidents del Patronat vaig tindre ocasió de posar de manifest l’ingent llabor de la corporació de la digna presidència i direcció de VV. SS. i l’imprescindible existència del Patronat com coadjuvant a la llabor acadèmica i com a soport de la seua acció.

Hui reitere a la nova Junta Directiva i al Sr. President el meu gran aprecie a la seua ya històrica llabor i a la seua heròica entrega en els moments més precaris de la nostra Acadèmia, somesa a la persecució extenuant de les administracions catalanistes i als criteris difusos de governs titubejants.

Com sempre, pose la meua persona, la meua ploma, la meua veu i el meu ànim al servici dels generosos i alts fins que distinguixen al Patronat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana en pro del nostre poble, la nostra terra i la nostra cultura.

En tot el meu afecte i el meu respecte de sempre.

Professor José F. Ballester-Olmos i Anguís. Vicedecà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana.”

rebau un fort abraç

Leave a Reply